Win Streak

Simularea strategiei Win Streak la pariuri poate fi realizată aici.

1. Descriere

Strategia Win Streak se bazează pe serii de pariuri câștigate pentru a obține profit. Când un pariu este pierdut, valoarea maximă care poate fi pierdută este cea corespunzătoare mizei minime a strategiei, iar când un pariu este câștigat, miza pentru următorul pariu va crește în funcție de valoarea câștigată la curenta serie de pariuri câștigate.

Avantaje:

 • Poate fi utilizată și cu o bancă mică deoarece fiecare pariu pierdut va provoca o pierdere maximă cât valoarea mizei minime a strategiei.

Dezavantaje:

 • Este nevoie de o serie de mai multe pariuri câștigate pentru a obține profit.

2. Setările de simulare

2.1 Setări simulare pariuri

Setările strategiei Win Streak pentru simulare pariuri sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Win Streak - Setări simulare pariuri
Setări simulare pariuri

Unde:

 • PM - reprezintă miza minimă folosită la simularea strategiei.
 • MP - reprezintă modul de pariere folosit la simularea strategiei. Stilul de joc permite să reglăm cât la % din valoarea câștigată este folosită în miza următorului pariu și dacă miza minimă a strategiei se adaugă sau nu la miza următorului pariu. Cu alte cuvinte, setează cât de repede crește miza atunci când se întâlnește o serie de pariuri câștigate. Poate avea următoarele valori:
  • Puțin - miza următorului pariu va reprezenta valoarea câștigată la ultimul pariu și la al-IV-lea de la final + miza minimă a strategiei.
  • Mediu - miza următorului pariu va reprezenta valoarea câștigată la ultimul pariu și la al-III-lea de la final + miza minimă a strategiei.
  • Mult - miza următorului pariu va reprezenta valoarea câștigată la ultimele două pariuri + miza minimă a strategiei.
  • Total - miza următorului pariu va reprezenta întreaga valoare câștigată + miza minimă a strategiei. Corespunzător strategiei Paroli sau Reverse Martingale.
  • Total câștigat - miza următorului pariu va reprezenta doar întreaga valoare câștigată.
  • Total câștigat* - asemenea celui având aceeași denumire dar fără '*' - singura diferență fiind faptul că indiferent ce valoare este câștigată, miza următorului pariu nu poate să scadă sub miza minimă a strategiei.
  • Procentaj - miza următorului pariu va reprezenta doar un procent din întreaga valoare câștigată dar nu mai puțin decât miza minimă a strategiei.
 • CM - reprezintă cota minimă folosită la simularea strategiei. Este valabilă doar dacă ambele bănci sunt disabled (cea totală: 'BT' și a strategiei: 'BS'). Cota minimă a strategiei trebuie să fie mai mică decât sau egală cu cota pariului, indicat să fie cât mai apropiată de cota pariului pentru ca atunci când pariul este câștigat să se includă în calculele strategiei un procent cât mai mare din valoarea câștigată. Aceasta va fi cota folosită în calcule la obținerea mizei următorului pariu, cu excepția cazului când există o bancă activată și cotele pariurilor sunt introduse. Formatul cotelor folosite de strategie poate fi schimbat după logare de la secțiunea "Setări cont".
 • BT - reprezintă valoarea băncii totale. Această bancă este comună tuturor strategiilor și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • BS - reprezintă valoarea băncii strategiei. Această bancă este valabilă doar la strategia curentă și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • În cazul stilurilor de joc Puțin și Mediu putem seta simularea să repornească de la miza minimă a strategiei după o singură simulare pierdută sau după simularea imediat următoare uneia pierdute (în loc de comportamentul default care implică resetarea mizei când se întâlnesc două simulări pierdute consecutiv).
  În cazul stilurilor de joc Mult, Total (Paroli), Total câștigat, Total câștigat* și Procentaj putem seta după ce număr de simulări câștigate consecutiv simularea se reîntoarce la miza minimă a strategiei.

2.2 Setări simulare virtuală pariuri

Setările strategiei Win Streak pentru simulare virtuală pariuri sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Win Streak - Setări simulare virtuală pariuri
Setări simulare virtuală pariuri

Unde:

 • PM, MP și CM - au aceleași semnificații și roluri ca deasupra la simulare pariuri.
 • BS - reprezintă valoarea băncii de simulare. Orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită în valoarea acestei bănci.
 • În cazul stilurilor de joc Puțin și Mediu putem seta simularea să repornească de la miza minimă a strategiei după o singură simulare pierdută sau după simularea imediat următoare uneia pierdute (în loc de comportamentul default care implică resetarea mizei când se întâlnesc două simulări pierdute consecutiv).
  În cazul stilurilor de joc Mult, Total (Paroli), Total câștigat, Total câștigat* și Procentaj putem seta după ce număr de simulări câștigate consecutiv simularea se reîntoarce la miza minimă a strategiei.

3. Descriere simulare

3.1 Descriere simulare pariuri

Simularea pariurilor este prezentată în imaginile de mai jos și descrisă sub acestea:

Win Streak - Trimitere pariu
Trimitere pariu

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Câmpul pentru introducerea numelui evenimentului și a cotei evenimentului, iar sub acestea butonul de trimitere pariu. Cota evenimentului va putea fi specificată doar dacă cel puțin banca totală sau cel puțin banca strategiei este enabled.
 • Miza următorului pariu.
 • Iconița ce permite afișarea istoricului de pariere conținând datele ultimelor 6 pariuri istorice ale curentei variante de simulare pariuri și permițând schimbarea rezultatului acestor pariuri istorice sau marcarea lor ca suspect.
Win Streak - Stabilire rezultat pariu trimis
Stabilire rezultat pariu trimis

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Numele evenimentului pariat și butoanele pentru stabilirea rezultatului.
 • Status eveniment pariat. Acesta poate fi ok ( ) sau marcat suspect ( ! ).
 • Iconița cu istoricul de pariere al curentei variante de simulare pariuri și iconița ce permite marcarea pariului ca suspect. Pariul poate fi marcat ca suspect atunci când din diferite motive rezultatul acestuia nu poate fi stabilit (eveniment amânat, rezultat ce poate fi modificat în viitor din cauza unor decizii, etc.).

3.2 Descriere simulare virtuală pariuri

Simularea virtuală a pariurilor se face ținând cont de valoarea payout pe care casele de pariuri o includ în cote, astfel la cota 2 nu va fi șansa de câștig 50% ci o șansă mai mică și abia pe la cota 1.85 șansa de câștig va fi 50%. S-a folosit o astfel de simulare pentru ca rezultatul simulării să fie cât mai conform cu realitatea. Printr-o simplă analiză a evenimentelor, utilizatorul poate paria pe evenimente a căror șansă de câștig reală să fie 50% sau mai mare, chiar dacă cota evenimentului este 2.

Simularea virtuală a pariurilor este prezentată în imaginea de mai jos și descrisă sub aceasta:

Win Streak - Simulare virtuală pariuri
Simulare virtuală pariuri

Unde avem așa:

 • Butoanele ce permit un anumit număr de simulări virtuale (100, 250 sau 500).
 • Link-ul ce permite resetarea simulării virtuale.
 • Diverse informații ce au legătură cu procesul de simulare.
Buton donează

Nu s-a făcut nicio donație în ultimele 6 zile.

Activați chat-ul Chatango:

+