Win Grind

Simularea strategiei Win Grind la pariuri poate fi realizată aici.

1. Descriere

Strategia Win Grind permite ca într-o serie de pariuri câștigate consecutiv, fiecare pariu câștigat să recupereze un procent din valoarea pierdută. Acest procent recuperat per pariu câștigat este din valoarea întreagă ce era pierdută în momentul plasării pariului.

Avantaje:

 • Având la dispoziție o bancă consistentă și setând ca pe pariu câștigat să se recupereze un procent rezonabil din valoarea pierdută, strategia poate fi una profitabilă.
 • În cazul unei serii de pariuri pierdute, pierderile nu sunt mari.

Dezavantaje:

 • Necesită o bancă destul de consistentă.
 • Valoarea pierdută se recuperează în timp cu fiecare pariu câștigat și în serii de pariuri câștigate (stilul "grind").

2. Setările de simulare

2.1 Setări simulare pariuri

Setările strategiei Win Grind pentru simulare pariuri sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Win Grind - Setări simulare pariuri
Setări simulare pariuri

Unde:

 • PM - reprezintă miza minimă folosită la simularea strategiei.
 • CM - reprezintă cota minimă folosită la simularea strategiei. Este valabilă doar dacă ambele bănci sunt disabled (cea totală: 'BT' și a strategiei: 'BS'). Aceasta va fi cota folosită în calcule la obținerea mizei următorului pariu. Orice valoare a cotei pariului ce este peste cota minimă setată aici, va produce un profit bonus pariorului atunci când pariul este câștigat, profit care nu este deloc folosit în calculele strategiei ci se duce direct în profitul pariorului. Cota minimă a strategiei trebuie să fie mai mică decât sau egală cu cota pariului. Cu cât diferența dintre cota minimă a strategiei și cota pariului este mai mare, cu atât profitul bonus la câștigarea pariului este mai mare, dar și riscul strategiei este mai crescut deoarece în calculele strategiei se va folosi un procent mai mic din valoarea câștigată. Formatul cotelor folosite de strategie poate fi schimbat după logare de la secțiunea "Setări cont".
 • MP - reprezintă procentul din valoarea pierdută care va fi reflectat în miza următorului pariu. Poate fi setat direct un procent sau un șir de procente ce vor fi aplicate (în ordine de la stânga la dreapta) mizei următorului pariu după fiecare pariu câștigat consecutiv.
 • RM - este valabilă doar dacă setarea "Miză procent" (MP) este setată direct la un procent, nu la un șir de procente. Poate avea una din următoarele valori:
  • Un procent cu care se va reduce miza următorului pariu din ce în ce mai mult după fiecare pariu câștigat consecutiv.
  • Valoarea "La fiecare win" care schimbă complet modul în care strategia este aplicată, și anume, miza următorului pariu va fi dată mereu de procentul din valoarea pierdută, indiferent de rezultatul pariului anterior.
 • BT - reprezintă valoarea băncii totale. Această bancă este comună tuturor strategiilor și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • BS - reprezintă valoarea băncii strategiei. Această bancă este valabilă doar la strategia curentă și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • Conectează variantele - permite ca toate variantele de simulare pariuri ale strategiei să fie interconectate, adică, permite ca valoarea câștigată la o variantă să fie scăzută din valoarea pierdută la oricare din variante. Setarea este foarte utilă mai ales ținând cont că e posibil ca la o variantă să se prindă o serie de pariuri pierdute iar la o altă variantă să se prindă o serie de pariuri câștigate, iar având variantele interconectate, miza nu va crește foarte repede la varianta cu pariurile pierdute, dar profitul pariorului va fi dat:
  • doar de diferența dintre cota minimă a strategiei și cota pariurilor simulate - atunci când nu avem nicio bancă enabled.
  • de valoarea setării PA - reprezentând profitul adăugat la câștigarea pariurilor și care crește miza pariurilor cu un procent din cota introdusă a pariurilor. Este valabilă doar când avem bancă enabled (cea totală: 'BT' sau a strategiei: 'BS').

2.2 Setări simulare virtuală pariuri

Setările strategiei Win Grind pentru simulare virtuală pariuri sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Win Grind - Setări simulare virtuală pariuri
Setări simulare virtuală pariuri

Unde:

 • PM, CM, MP, RM și Conectează variantele - au aceleași semnificații și roluri ca deasupra la simulare pariuri.
 • BS - reprezintă valoarea băncii de simulare. Orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită în valoarea acestei bănci.
 • NV - reprezintă numărul de variante folosite în simularea virtuală.

3. Descriere simulare

3.1 Descriere simulare pariuri

Simularea pariurilor este prezentată în imaginile de mai jos și descrisă sub acestea:

Win Grind - Trimitere pariu
Trimitere pariu

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Câmpul pentru introducerea numelui evenimentului și a cotei evenimentului, iar sub acestea butonul de trimitere pariu. Cota evenimentului va putea fi specificată doar dacă cel puțin banca totală sau cel puțin banca strategiei este enabled.
 • Miza următorului pariu. Dacă cel puțin o bancă este enabled (cea totală: 'BT' sau a strategiei: 'BS'), atunci miza pariurilor va fi afișată numai după introducerea cotelor pariurilor.
 • Iconița ce permite afișarea istoricului de pariere conținând datele ultimelor 6 pariuri istorice ale curentei variante de simulare pariuri și permițând schimbarea rezultatului acestor pariuri istorice sau marcarea lor ca suspect.
Win Grind - Stabilire rezultat pariu trimis
Stabilire rezultat pariu trimis

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Numele evenimentului pariat și butoanele pentru stabilirea rezultatului.
 • Status eveniment pariat. Acesta poate fi ok ( ) sau marcat suspect ( ! ).
 • Iconița cu istoricul de pariere al curentei variante de simulare pariuri și iconița ce permite marcarea pariului ca suspect. Pariul poate fi marcat ca suspect atunci când din diferite motive rezultatul acestuia nu poate fi stabilit (eveniment amânat, rezultat ce poate fi modificat în viitor din cauza unor decizii, etc.).

3.2 Descriere simulare virtuală pariuri

Simularea virtuală a pariurilor se face ținând cont de valoarea payout pe care casele de pariuri o includ în cote, astfel la cota 2 nu va fi șansa de câștig 50% ci o șansă mai mică și abia pe la cota 1.85 șansa de câștig va fi 50%. S-a folosit o astfel de simulare pentru ca rezultatul simulării să fie cât mai conform cu realitatea. Printr-o simplă analiză a evenimentelor, utilizatorul poate paria pe evenimente a căror șansă de câștig reală să fie 50% sau mai mare, chiar dacă cota evenimentului este 2.

Orice pariu câștigat la simularea virtuală adaugă și o valoare câștigată de 3% peste cota minimă a strategiei. Valoarea adaugată la câștig va fi reflectată în banca de simulare a strategiei și este folosită pentru a coincide oarecum cu simularea strategiei folosind pariuri reale, unde cota minimă a strategiei va fi, în cele mai multe cazuri, mai mică decât cotele pariurilor reale simulate, în așa fel încât pariorul să aibă un profit garantat la fiecare pariu câștigat.

Simularea virtuală a pariurilor este prezentată în imaginea de mai jos și descrisă sub aceasta:

Win Grind - Simulare virtuală pariuri
Simulare virtuală pariuri

Unde avem așa:

 • Butoanele ce permit un anumit număr de simulări virtuale (100, 250 sau 500).
 • Link-ul ce permite resetarea simulării virtuale.
 • Diverse informații ce au legătură cu procesul de simulare.
Buton donează

Nu s-a făcut nicio donație în ultimele 6 zile.

Activați chat-ul Chatango:

+