Pro & Con

Simularea strategiei Pro & Con la pariuri poate fi realizată aici.

1. Descriere

Strategia Pro & Con are la bază parierea atât pro cât și contra pe același eveniment ceea ce înseamnă că indiferent de rezultatul final al evenimentului vom avea un pariu câștigat și unul pierdut. Din miza pariului pierdut se va scade valoarea câștigată la pariul câștigat și valoarea ramasă pierdută se va recupera la pariurile următoare.

Avantaje:

 • În momentul în care la unul din cele 2 pariuri se prinde o serie de pariuri pierdute atunci miza următorului pariu va crește mai lent.

Dezavantaje:

 • Se poate ajunge la mize foarte mari și la pierderea întregii bănci dacă la unul din cele 2 pariuri se prinde o serie de multe pariuri pierdute.
 • Este puțin robustă deoarece necesită câte 2 pariuri pe eveniment.

2. Setările de simulare

2.1 Setări simulare pariuri

Setările strategiei Pro & Con pentru simulare pariuri sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Pro & Con - Setări simulare pariuri
Setări simulare pariuri

Unde:

 • PM - reprezintă miza minimă folosită la simularea strategiei.
 • CM - reprezintă cota minimă folosită la simularea strategiei. Aceasta va fi cota folosită în calcule la obținerea mizelor pentru următorele pariuri. Cota minimă a strategiei trebuie să fie mai mică decât sau egală cu cota cea mai mică a celor două pariuri pro și contra ale avenimentului. Formatul cotelor folosite de strategie poate fi schimbat după logare de la secțiunea "Setări cont".
 • MP - reprezintă modul de pariere folosit la simularea strategiei. Sunt 4 stiluri de joc.
 • BT - reprezintă valoarea băncii totale. Această bancă este comună tuturor strategiilor și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • BS - reprezintă valoarea băncii strategiei. Această bancă este valabilă doar la strategia curentă și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.

2.2 Setări simulare virtuală pariuri

Setările strategiei Pro & Con pentru simulare virtuală pariuri sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Pro & Con - Setări simulare virtuală pariuri
Setări simulare virtuală pariuri

Unde:

 • PM, CM și MP - au aceleași semnificații și roluri ca deasupra la simulare pariuri.
 • BS - reprezintă valoarea băncii de simulare. Orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită în valoarea acestei bănci.

3. Descriere simulare

3.1 Descriere simulare pariuri

Simularea pariurilor este prezentată în imaginile de mai jos și descrisă sub acestea:

Pro & Con - Trimitere pariuri
Trimitere pariuri

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Câmpul pentru introducerea numelui evenimentului.
 • Câmpurile pentru introducerea denumirii celor 2 pariuri (pro și contra) și câmpurile pentru introducerea cotelor celor 2 pariuri ale evenimentului iar imediat după acestea avem butoanele de trimitere a pariurilor. Cotele pariurilor vor putea fi specificate doar dacă cel puțin banca totală sau cel puțin banca strategiei este enabled. Pariul cu cota cea mai mică dintre cele 2 pariuri pro și contra ale evenimentului trebuie pariat primul, adică trebuie pariat la câmpul de deasupra, în caz contrar vor apărea erori în calculele strategiei.
 • Mizele pentru următoarele 2 pariuri.
 • Iconița ce permite afișarea istoricului de pariere conținând datele ultimelor 6 pariuri istorice ale curentei variante de simulare pariuri și permițând schimbarea rezultatului acestor pariuri istorice sau marcarea lor ca suspect.
Pro & Con - Un pariu trimis, unul netrimis
Un pariu trimis, unul netrimis

Unde avem elementele descrise și deasupra cu excepția faptului că:

 • Câmpul pentru introducerea numelui evenimentului este înlocuit cu însăși numele evenimentului trimis odată cu unul din cele 2 pariuri.
 • Unul din câmpurile pentru introducerea denumirii celor 2 pariuri (pro și contra) + câmpul pentru introducerea cotei acestuia + butonul de trimitere a acestui pariu, sunt înlocuite de denumirea pariului trimis și butonul de anulare a pariului trimis.
 • În locul mizei pariului trimis este afișat statusul pariului. Acesta poate fi ok ( ) sau marcat suspect ( ! ).
Pro & Con - Stabilire rezultat pariuri trimise
Stabilire rezultat pariuri trimise

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Numele evenimentului pariat și butoanele pentru stabilirea rezultatului.
 • Status eveniment pariat. Acesta poate fi ok ( ) sau marcat suspect ( ! ).
 • Iconița cu istoricul de pariere al curentei variante de simulare pariuri și iconița ce permite marcarea pariului ca suspect. Pariul poate fi marcat ca suspect atunci când din diferite motive rezultatul acestuia nu poate fi stabilit (eveniment amânat, rezultat ce poate fi modificat în viitor din cauza unor decizii, etc.).

3.2 Descriere simulare virtuală pariuri

Simularea virtuală a pariurilor se face ținând cont de valoarea payout pe care casele de pariuri o includ în cote, astfel la cota 2 nu va fi șansa de câștig 50% ci o șansă mai mică și abia pe la cota 1.85 șansa de câștig va fi 50%. S-a folosit o astfel de simulare pentru ca rezultatul simulării să fie cât mai conform cu realitatea. Printr-o simplă analiză a evenimentelor, utilizatorul poate paria pe evenimente a căror șansă de câștig reală să fie 50% sau mai mare, chiar dacă cota evenimentului este 2.

Orice pariu câștigat la simularea virtuală adaugă și o valoare câștigată de 3-6% peste cota minimă a strategiei (în funcție de cota minimă a strategiei și de pariul câștigat: primul sau al doilea). Valoarea adaugată la câștig va fi reflectată în banca de simulare a strategiei și este folosită pentru a coincide oarecum cu simularea strategiei folosind pariuri reale, unde cota minimă a strategiei va fi, în cele mai multe cazuri, mai mică decât cotele pariurilor reale simulate, în așa fel încât pariorul să aibă un profit garantat la fiecare pariu câștigat.

Simularea virtuală a pariurilor este prezentată în imaginea de mai jos și descrisă sub aceasta:

Pro & Con - Simulare virtuală pariuri
Simulare virtuală pariuri

Unde avem așa:

 • Butoanele ce permit un anumit număr de simulări virtuale (100, 250 sau 500).
 • Link-ul ce permite resetarea simulării virtuale.
 • Diverse informații ce au legătură cu procesul de simulare.
Buton donează

Nu s-a făcut nicio donație în ultimele 6 zile.

Activați chat-ul Chatango:

+