MW Martingale

Simularea strategiei MW Martingale la pariuri poate fi realizată aici.

1. Descriere

Strategia MW Martingale are la bază o serie de pariuri câștigate consecutiv pentru care se poate aplica principiul binecunoscutei strategii Martingale, dacă acesta este enabled.

Se folosește la cote de la 2 în sus dar poate fi folosită și la cote mai mici cu precizarea că randamentul va fi mai redus.

Avantaje / Dezavantaje

 • Profitul pe termen lung este garantat dacă pariorul prinde des serii de pariuri câștigate consecutiv, altfel, se poate ajunge pe minus sau se poate pierde chiar întreaga bancă dacă efectul Martingale este enabled și nu există noroc.

2. Setările de simulare

2.1 Setări simulare pariuri

Setările strategiei pentru simulare pariuri sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

MW Martingale - Setări simulare pariuri
Setări simulare pariuri

Unde:

 • PM - reprezintă miza minimă folosită la simularea strategiei.
 • MP - reprezintă modul de pariere folosit la simularea strategiei. Avem cinci stiluri de joc: 1-2-3-4, 1-2-4-8 (Paroli sau Reverse Martingale), 1-3-2-6, 1-3-2-4 și 1-4-3-2. Fiecare mod de simulare indică o anumită creștere a mizei atunci când se intră într-o serie de pariuri câștigate.
 • BT - reprezintă valoarea băncii totale. Această bancă este comună tuturor strategiilor și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • BS - reprezintă valoarea băncii strategiei. Această bancă este valabilă doar la strategia curentă și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • Conectează variantele - permite ca toate variantele de simulare pariuri ale strategiei să fie interconectate, adică, permite ca valoarea câștigată la o variantă să fie scăzută din valoarea pierdută la oricare din variante. Setarea este foarte utilă mai ales ținând cont că e posibil ca la o variantă să se prindă o serie de pariuri pierdute iar la o altă variantă să se prindă o serie de pariuri câștigate, iar având variantele interconectate, miza nu va crește foarte repede la varianta cu pariurile pierdute, dar partea negativă este că, în acest caz, profitul pariorului va fi dat doar de diferența dintre cota 2.00 și cota pariurilor simulate. Valabilă doar dacă efectul Martingale este enable.
 • Putem seta după ce număr de simulări câștigate consecutiv simularea se reîntoarce la miza minimă a strategiei și mai putem seta dacă efectul Martingale este activ sau nu.

2.2 Setări simulare virtuală pariuri

Setările strategiei pentru simulare virtuală pariuri sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

MW Martingale - Setări simulare virtuală pariuri
Setări simulare virtuală pariuri

Unde:

 • PM, MP și Conectează variantele - au aceleași semnificații și roluri ca deasupra la simulare pariuri.
 • BS - reprezintă valoarea băncii de simulare. Orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită în valoarea acestei bănci.
 • NV - reprezintă numărul de variante folosite în simularea virtuală.
 • Putem seta după ce număr de simulări câștigate consecutiv simularea se reîntoarce la miza minimă a strategiei și mai putem seta dacă efectul Martingale este activ sau nu.

3. Descriere simulare

3.1 Descriere simulare pariuri

Simularea pariurilor este prezentată în imaginile de mai jos și descrisă sub acestea:

MW Martingale - Trimitere pariu
Trimitere pariu

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Câmpul pentru introducerea numelui evenimentului și a cotei evenimentului, iar sub acestea butonul de trimitere pariu. Cota evenimentului va putea fi specificată doar dacă cel puțin banca totală sau cel puțin banca strategiei este enabled.
 • Miza următorului pariu.
 • Iconița ce permite afișarea istoricului de pariere conținând datele ultimelor 6 pariuri istorice ale curentei variante de simulare pariuri și permițând schimbarea rezultatului acestor pariuri istorice sau marcarea lor ca suspect.
MW Martingale - Stabilire rezultat pariu trimis
Stabilire rezultat pariu trimis

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Numele evenimentului pariat și butoanele pentru stabilirea rezultatului.
 • Status eveniment pariat. Acesta poate fi ok ( ) sau marcat suspect ( ! ).
 • Iconița cu istoricul de pariere al curentei variante de simulare pariuri și iconița ce permite marcarea pariului ca suspect. Pariul poate fi marcat ca suspect atunci când din diferite motive rezultatul acestuia nu poate fi stabilit (eveniment amânat, rezultat ce poate fi modificat în viitor din cauza unor decizii, etc.).

3.2 Descriere simulare virtuală pariuri

Simularea virtuală a pariurilor se face la cota 2 și ținând cont de valoarea payout pe care casele de pariuri o includ în cote, aşadar șansa de câștig nu va fi 50%, ci o șansă mai mică și abia pe la cota 1.85 șansa de câștig va fi 50%. Se folosește o astfel de simulare pentru ca rezultatul simulării să fie cât mai conform cu realitatea. Printr-o simplă analiză a evenimentelor, utilizatorul poate paria pe evenimente a căror șansă de câștig reală este 50% sau mai mare, chiar dacă cota evenimentului este 2.

Orice pariu câștigat la simularea virtuală adaugă și o valoare câștigată de 3% peste cota minimă (în acest caz: 2.00) a strategiei, dar numai dacă efectul Martingale este activat. Valoarea adaugată la câștig va fi reflectată în banca de simulare a strategiei și este folosită pentru a coincide oarecum cu simularea strategiei folosind pariuri reale, unde cota minimă a strategiei va fi, în cele mai multe cazuri, mai mică decât cotele pariurilor reale simulate, în așa fel încât pariorul să aibă un profit garantat la fiecare pariu câștigat.

Simularea virtuală a pariurilor este prezentată în imaginea de mai jos și descrisă sub aceasta:

MW Martingale - Simulare virtuală pariuri
Simulare virtuală pariuri

Unde avem așa:

 • Butoanele ce permit un anumit număr de simulări virtuale (100, 250 sau 500).
 • Link-ul ce permite resetarea simulării virtuale.
 • Diverse informații ce au legătură cu procesul de simulare.
Buton donează

Nu s-a făcut nicio donație în ultimele 6 zile.

Activați chat-ul Chatango:

+