Labouchere

Simularea strategiei Labouchere la pariuri poate fi realizată aici.

1. Descriere

Strategia Labouchere are la bază un șir cu numere din care se preia primul număr și se adună cu ultimul număr pentru a forma miza pariurilor. Dacă un pariu este câștigat atunci se înlătură primul și ultimul număr din șir iar dacă un pariu este pierdut atunci miza acestuia se adaugă ca ultim număr în șir.

Avantaje:

 • Profitul pe termen lung este garantat dacă alegem cu grijă evenimentele iar șirul cu numere inițial este unul corespunzător.

Dezavantaje:

 • Se poate ajunge la mize foarte mari și la pierderea întregii bănci dacă avem ghinion coroborat cu alegerea iresponsabilă a unui șir cu numere inițial.

2. Setările de simulare

2.1 Setări simulare pariuri

Setările strategiei Labouchere pentru simularea pariurilor sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Labouchere - Setări simulare pariuri
Setări simulare pariuri

Unde:

 • SN - reprezintă șirul cu numere inițial folosit la simularea strategiei.
 • CM - reprezintă cota minimă folosită la simularea strategiei. Este valabilă doar dacă ambele bănci sunt disabled (cea totală: 'BT' și a strategiei: 'BS'). Aceasta va fi cota folosită în calcule la obținerea mizei următorului pariu. Orice valoare a cotei pariului ce este peste cota minimă setată aici, va produce un profit bonus pariorului atunci când pariul este câștigat, profit care nu este deloc folosit în calculele strategiei ci se duce direct în profitul pariorului. Cota minimă a strategiei trebuie să fie mai mică decât sau egală cu cota pariului. Cu cât diferența dintre cota minimă a strategiei și cota pariului este mai mare, cu atât profitul bonus la câștigarea pariului este mai mare, dar și riscul strategiei este mai crescut deoarece în calculele strategiei se va folosi un procent mai mic din valoarea câștigată. Formatul cotelor folosite de strategie poate fi schimbat după logare de la secțiunea "Setări cont".
 • BT - reprezintă valoarea băncii totale. Această bancă este comună tuturor strategiilor și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • BS - reprezintă valoarea băncii strategiei. Această bancă este valabilă doar la strategia curentă și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • Reverse Labouchere - permite o simulare inversă, adică când un pariu este câștigat, miza acestuia se adaugă ca ultim număr în șir iar când un pariu este pierdut se înlătură primul și ultimul număr din șir.

2.2 Setări simulare virtuală pariuri

Setările strategiei Labouchere pentru simularea virtuală a pariurilor sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Labouchere - Setări simulare virtuală pariuri
Setări simulare virtuală pariuri

Unde:

 • SN, CM și Reverse Labouchere - au aceleași semnificații și roluri ca deasupra la simulare pariuri.
 • BS - reprezintă valoarea băncii de simulare. Orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită în valoarea acestei bănci.

3. Descriere simulare

3.1 Descriere simulare pariuri

Simularea pariurilor este prezentată în imaginile de mai jos și descrisă sub acestea:

Labouchere - Trimitere pariu
Trimitere pariu

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Câmpul pentru introducerea numelui evenimentului și a cotei evenimentului, iar sub acestea butonul de trimitere pariu. Cota evenimentului va putea fi specificată doar dacă cel puțin banca totală sau cel puțin banca strategiei este enabled.
 • Miza următorului pariu. Dacă cel puțin o bancă este enabled (cea totală: 'BT' sau a strategiei: 'BS'), atunci miza pariurilor va fi afișată numai după introducerea cotelor pariurilor.
 • Iconița ce permite afișarea istoricului de pariere conținând datele ultimelor 6 pariuri istorice ale curentei variante de simulare pariuri și permițând schimbarea rezultatului acestor pariuri istorice sau marcarea lor ca suspect.
Labouchere - Stabilire rezultat pariu trimis
Stabilire rezultat pariu trimis

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Numele evenimentului pariat și butoanele pentru stabilirea rezultatului.
 • Status eveniment pariat. Acesta poate fi ok ( ) sau marcat suspect ( ! ).
 • Iconița cu istoricul de pariere al curentei variante de simulare pariuri și iconița ce permite marcarea pariului ca suspect. Pariul poate fi marcat ca suspect atunci când din diferite motive rezultatul acestuia nu poate fi stabilit (eveniment amânat, rezultat ce poate fi modificat în viitor din cauza unor decizii, etc.).

3.2 Descriere simulare virtuală pariuri

Simularea virtuală a pariurilor se face ținând cont de valoarea payout pe care casele de pariuri o includ în cote, astfel la cota 2 nu va fi șansa de câștig 50% ci o șansă mai mică și abia pe la cota 1.85 șansa de câștig va fi 50%. S-a folosit o astfel de simulare pentru ca rezultatul simulării să fie cât mai conform cu realitatea. Printr-o simplă analiză a evenimentelor, utilizatorul poate paria pe evenimente a căror șansă de câștig reală să fie 50% sau mai mare, chiar dacă cota evenimentului este 2.

Simularea virtuală a pariurilor este prezentată în imaginea de mai jos și descrisă sub aceasta:

Labouchere - Simulare virtuală pariuri
Simulare virtuală pariuri

Unde avem așa:

 • Butoanele ce permit un anumit număr de simulări virtuale (100, 250 sau 500).
 • Link-ul ce permite resetarea simulării virtuale.
 • Diverse informații ce au legătură cu procesul de simulare.
Buton donează

Nu s-a făcut nicio donație în ultimele 6 zile.

Activați chat-ul Chatango:

+