Fibonacci

Simularea strategiei Fibonacci la pariuri poate fi realizată aici.

1. Descriere

Strategia Fibonacci se bazează pe un șir cu numere, generat automat și la care miza pariurilor pierdute se adăugă la finalul șirului iar miza următorului pariu este dată de suma mizelor ultimelor două pariuri pierdute, adică de ultimele 2 numere ale șirului. Exemplu șir: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13,….

Avantaje:

 • Profitul pe termen lung este garantat dacă alegem cu grijă evenimentele iar miza minimă a simulării este una corespunzătore.

Dezavantaje:

 • Se poate ajunge la mize foarte mari și la pierderea întregii bănci dacă avem ghinionul să pierdem multe pariuri coroborat cu alegerea unei mize minime prea mari în raport cu banca disponibilă.
 • Este o strategie concepută pentru cote de la 2 în sus.

2. Setările de simulare

2.1 Setări simulare pariuri

Setările strategiei Fibonacci pentru simularea pariurilor sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Fibonacci - Setări simulare pariuri
Setări simulare pariuri

Unde:

 • PM - reprezintă miza minimă folosită la simularea strategiei.
 • CM - reprezintă cota minimă folosită la simularea strategiei. Dacă un pariu este câștigat atunci la cota minimă 3.00 se resetează șirul iar la cota minimă 2.00 se înlătură ultimele 2 numere din șir. Cota pariului trebuie să fie egală cu sau mai mare decât cota minimă a strategiei setată aici. Formatul cotelor folosite de strategie poate fi schimbat după logare de la secțiunea "Setări cont".
 • BT - reprezintă valoarea băncii totale. Această bancă este comună tuturor strategiilor și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • BS - reprezintă valoarea băncii strategiei. Această bancă este valabilă doar la strategia curentă și dacă este enabled atunci orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită și în valoarea ei.
 • Reverse Fibonacci - permite o simulare inversă, adică miza va crește când un pariu este câștigat și va scade când un pariu este pierdut. Dacă este enabled permite să se seteze după câte pariuri câștigate consecutiv se resetează miza simulării.

2.2 Setări simulare virtuală pariuri

Setările strategiei Fibonacci pentru simularea virtuală a pariurilor sunt prezentate în imaginea de mai jos și descrise sub aceasta:

Fibonacci - Setări simulare virtuală pariuri
Setări simulare virtuală pariuri

Unde:

 • PM, CM și Reverse Fibonacci - au aceleași semnificații și roluri ca deasupra la simulare pariuri.
 • BS - reprezintă valoarea băncii de simulare. Orice valoare pierdută sau câștigată va fi resimțită în valoarea acestei bănci.

3. Descriere simulare

3.1 Descriere simulare pariuri

Simularea pariurilor este prezentată în imaginile de mai jos și descrisă sub acestea:

Fibonacci - Trimitere pariu
Trimitere pariu

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Câmpul pentru introducerea numelui evenimentului și a cotei evenimentului, iar sub acestea butonul de trimitere pariu. Cota evenimentului va putea fi specificată doar dacă cel puțin banca totală sau cel puțin banca strategiei este enabled.
 • Miza următorului pariu.
 • Iconița ce permite afișarea istoricului de pariere conținând datele ultimelor 6 pariuri istorice ale curentei variante de simulare pariuri și permițând schimbarea rezultatului acestor pariuri istorice sau marcarea lor ca suspect.
Fibonacci - Stabilire rezultat pariu trimis
Stabilire rezultat pariu trimis

Unde avem așa:

 • Numărul variantei de simulare pariuri.
 • Numele evenimentului pariat și butoanele pentru stabilirea rezultatului.
 • Status eveniment pariat. Acesta poate fi ok ( ) sau marcat suspect ( ! ).
 • Iconița cu istoricul de pariere al curentei variante de simulare pariuri și iconița ce permite marcarea pariului ca suspect. Pariul poate fi marcat ca suspect atunci când din diferite motive rezultatul acestuia nu poate fi stabilit (eveniment amânat, rezultat ce poate fi modificat în viitor din cauza unor decizii, etc.).

3.2 Descriere simulare virtuală pariuri

Simularea virtuală a pariurilor se face ținând cont de valoarea payout pe care casele de pariuri o includ în cote, astfel la cota 2 nu va fi șansa de câștig 50% ci o șansă mai mică și abia pe la cota 1.85 șansa de câștig va fi 50%. S-a folosit o astfel de simulare pentru ca rezultatul simulării să fie cât mai conform cu realitatea. Printr-o simplă analiză a evenimentelor, utilizatorul poate paria pe evenimente a căror șansă de câștig reală să fie 50% sau mai mare, chiar dacă cota evenimentului este 2.

Orice pariu câștigat la simularea virtuală adaugă și o valoare câștigată de 3% peste cota minimă a strategiei (în acest caz: doar pentru 2.00). Valoarea adaugată la câștig va fi reflectată în banca de simulare a strategiei și este folosită pentru a coincide oarecum cu simularea strategiei folosind pariuri reale, unde cota minimă a strategiei va fi, în cele mai multe cazuri, mai mică decât cotele pariurilor reale simulate, în așa fel încât pariorul să aibă un profit garantat la fiecare pariu câștigat.

Simularea virtuală a pariurilor este prezentată în imaginea de mai jos și descrisă sub aceasta:

Fibonacci - Simulare virtuală pariuri
Simulare virtuală pariuri

Unde avem așa:

 • Butoanele ce permit un anumit număr de simulări virtuale (100, 250 sau 500).
 • Link-ul ce permite resetarea simulării virtuale.
 • Diverse informații ce au legătură cu procesul de simulare.
Buton donează

Nu s-a făcut nicio donație în ultimele 6 zile.

Activați chat-ul Chatango:

+